Необходимост от рестарт – четете новия брой на списание “Мениджър”

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Какво прави Европейският съюз, за да гарантира своята сигурност и икономическа независимост в бурната геополитическа обстановка? Кой има преднина в борбата за чиповете, която може да реши бъдещето? Експерти отговарят на тези въпроси на страниците на мартенския брой на списание “Мениджър”.

Защо Европа е в беда ще разберете от интервюто на известния писател и журналист Жозе Родригеш душ Сантуш, който ще е и специален гост на визионерската гала вечер “Хоризонти”, организирана от списание “Мениджър”.

България от своя страна е изправена пред трудната задача да възвърне доверието в институциите, което след последните събития беше тотално унищожено. За възможните пътища обратно към устоите на демокрацията разговарят в рубриката ни Conversation писателката Теодора Димова и специалистът по международно наказателно право Мартин Петров.

Как ще завърши пируетът на централните банкери около инфлацията и какъв е отговорът на пазарите? Как технологичният сектор излиза от ерата на евтините пари и как се справя тази индустрия в България? Представяме анализи на ключови експерти в сферата.

Австралийският футурист Стив Тайе споделя пред списание “Мениджър” как ще се управляват компаниите в бъдеще и как да използваме методите на сценарийно планиране.


За пазара на какао и захарни изделия, за мениджърските уроци и за честната самооценка ни разказва Петър Стоилов, изпълнителен директор на “Нестле България”.

От новия брой на списание “Мениджър” ще научите още какво отличава големите рекламни агенции и какво прави Хаяо Миядзаки творец от световна величина.

Търсете бр. 3/2024г. на списание “Мениджър” в:

  •  разпространителската мрежа;
  •  платформата за дигитално четене zinzin.bg.

Източник/ци: gong.bg, dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар