Неподаването на оставка на правителството ще радикализира обществото с всеки изминат ден

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Неподаването на оставка на правителството ще радикализира обществото с всеки изминат ден. Колкото и да бърка борисов в националната хазна, за да подкупва населението със смешни подаяния (от джоба на самото население), това няма да му помогне. На България й трябва работеща държава и силен бизнес, който да пълни държавната хазна.
А едното може само да се случи, ако първото работи. Най-корумпираните държави като България са винаги най-бедните и винаги с най-многобройна държавна администрация , просто няма как едното да го има, а другото да го няма. Герб надмина социалистите в раздаването на пари, но само когато властта им е застрашена. Това не е социална политика, това е безсрамен подкуп – след нас и потоп! Не знам кой го съветва, но съветникът е дебил.
Протестите няма как спрат, защото безобразията не спират. Духът от бутилката е изпуснат. Няма как борисов и малоумните му приближени да го върнат обратно в бутилката. Просто чашата на търпение у народа преля.
Скандалите, свързани с това управление никога няма да спрат, а протестите ще бъдат перманентни, докато има задоволителна за обществото развръзка.
Озверелите крепители на статуквото пред нищо няма да се спрат, ще се опитат с какви ли не игрички—но червената лампа в Брюксел и по света ще им свети в лицето непрестанно, а улицата няма да спре своя натиск. Оставка! По-добре рано отколкото късно. Чистилището е неизбежно.

Татяна Кристи

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар