Неподвижните знаци в астрологията | Rozali.com

Свободно време
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Зодиите се делят не само по отношение на тяхната стихия, която може да бъде огън, земя, въздух или вода. Има още един вид делене, а именно – кардинални, подвижни и неподвижни знаци. Разберете повече за природата на неподвижните знаци.

Неподвижните знаци в астрологията

Неподвижните зодии в астрологията, наричани още фиксирани знаци, са: Телец, Лъв, Скорпион и Водолей. Неподвижните знаци предпочитат някои неща да останат непроменени, за разлика от кардиналните зодии, които инициират промени и в пълна противоположност с подвижните зодии, които са отворени и се адаптират лесно към промените.

Неподвижните знаци в астрологията могат да се разглеждат като най-надеждните и най-упоритите, така че ако сте родени със зодия Телец, Лъв, Скорпион или Водолей, то вие определено сте много упорити и надеждни личности. Знаете как да следвате целите си и имате търпението да го правите. А когато постигнете успех, определено знаете как да му се радвате.

Четирите основни характеристики на неподвижните знаци, които ги отличават, са:

  • Неподвижните зодии са много последователни

Фиксираните знаци са много последователни, ето защо не е изненада, че неочакваните промени, които не влизат в техния план, биха им създали дискомфорт. Ако след случилата се промяна някой от неподвижните знаци може да направи нещо, за да върне нещата както са били преди това, то той определено ще го направи. Например, ако сте качили няколко килограма, ще започнете да се храните по-здравословно, за да бъдете отново в предишната си форма. По отношение на работата си фиксираните знаци се характеризират с последователност и упоритост, ето защо често постигат успехи.

Добави описание

  • Неподвижните зодии имат нужда от стабилност

Както вече стана ясна, фиксираните знаци не приемат промените с отворени обятия, те по-скоро имат нужда от стабилност в различни направления. За Телците, например, е много важно да имат финансова стабилност и те ще направят всичко възможно, за да я запазят. Лъвът пък иска да бъде стабилен по отношение на своята лична вътрешна сила – той няма да се примира с това да се чувства слаб и безполезен. За Водолея е важно да има стабилност, свързана с неговите вярвания. Именно Водолеите са тези, които „разтърсват“ другите със своите умове и обратната ситуация не би ги накарала да се чувстват комфортно. Скорпионът от своя страна има нужда от стабилност по отношение на емоциите си, както и на емоциите на другите. Смесените сигнали е едно от най-плашещите неща за Скорпиона, защото той няма да знае по какъв начин да реагира.

Добави описание

  • Неподвижните зодии са упорити

Фиксираните знаци са известни и със своята упоритост, която може да бъде както положително, така и отрицателно качество. Обикновено именно неподвижните знаци са хората, които не могат да бъдат убедени да направят нещо, което не желаят. Ако партньорът на някой от фиксираните знаци го накара да опитат нещо ново, идеята определено може да смути неподвижната зодия. Просто промените не са по вкуса на фиксираните знаци.

  • Неподвижните знаци сбъдват мечти

Обикновено представителите на фиксираните знаци са хората, за които казваме, че са „заземени“. Именно тяхната трезва преценка им помага да съветват другите хора, когато имат нужда от това. Неподвижните знаци притежават умението да „хващат“ желанието на кардиналните зодии за нещо ново и да го направят осезаемо. Както и да заложат основите на мечтите на подвижните знаци, които след това да ги усъвършенстват. Неподвижните знаци успяват да помагат на хората да сбъдват мечтите си. 

Прочетете още:

Кардиналните зодии в астрологията

Подвижните знаци в астрологията

Каква зодия сте – кардинална, подвижна или неподвижна?

Източник: rozali.com

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар