Непознати нахлули в дома на Борислав Михайлов в Бояна – Спорт

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Непознати са нахлули в дома на Борислав Михайлов в Бояна! Това се е случило няколко часа след края на извънредния конгрес на БФС. От МВР потвърдиха, че има подаден такъв сигнал в нощтта на петък срещу събота. Задействала се е алармената система.

За момента основната версия е сплашване срещу бившия вече президент на футболния съюз. Неговата оставка беше приета в петък и на негово място бе избран Георги Иванов-Гонзо. Голяма част от феновете обаче не одобряват това и смятат, че Боби ще продължи да управлява в сянка, тъй като Гонзо е негов човек. 

Според първоначалните информации от полицията бандитите не са откраднали нищо от къщата на Михайлов. Тепърва ще тече разследване. Цяла нощ в дома на Михайлов в Бояна е имало униформени, които са снемали отпечатъци и са изземали записи от охранителните камери.

Огромно куче, убиец на мечки, охранява къщата на Боби. Злото четириного е от породата ваймаранер и не дава и пиле да прехвръкне в близост. Боби и съпругата му – бившата гимнастичка Мария Петрова, се грижат за расовото животно, което явно в този момент е било вътре в къщата, пише “България днес”.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар