Бойко Борисов магистрала

Нервичките на някои „абонати“ за държавни поръчки и техните „спонсори“ с бюджетни средства от министерствата взеха да не издържат

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нервичките на някои „абонати“ за държавни поръчки и техните „спонсори“ с бюджетни средства от министерствата взеха да не издържат.

Кандидат-президентът Стъки – Станислав Недков, вчера си позволи поведение на откровена мутра и бабаит в тв студио, като нахлу в ефир, въпреки охраната, за да „респектира“ говорителя на правителството Антон Кутев. Това се случи, минути след като самият той бе събеседник и надълго и нашироко обясняваше как милионът, за който говори Кутев, бил само измишльотина в главата му.

Спорът е за парите, отпускани от спортното ведомство на федерацията по ММА, на която Недков е шеф. Той започна предния ден с разгласяването на скандални цифри и документи. Атакували го, защото бил издигнат за държавен глава! Майко мила! И сигурно всичко изнесено е лъжа и фалшификат? Ама разбира се. Само дето никой не бе чувал за Стъки, докато не се появи като репресиран пред Президентсвото да протестира в защита на ГЕРБ. И сега става ясно защо.

Самият Красен Кралев също се включи в скандала, като свика брифинг и с крясъци и удряне по масата се опита да обясни как са „разпитвани негови хора в неговото министерство“. В пламенна защита на Стъки и близката до Борисов фирма ИПОН, за която от служебния кабинет твърдят, че се е облажила с близо милион, той се оправда с думите, че нямало нарушения и били класирани най-добрите. Пишат хората проекти – печелят…

Истерясването си има обяснение, но защо си мълчи Гешев и не предприема проверки и разследване – не само в спортното министерство, а навсякъде, откъдето не спират да извират скандални разкрития за кражби и разхищения. Може би, защото и той самият попадна във фокуса на внимание с екстрите на обзаведената му като на милионер държавна вила в Бояна. Той сам поискал да живее там, а предишната власт уважила желанието му, като „освежила“ бъдещия му дом с ремонтче за над 300 000 лв.!

Ще мълчи и още как.

автор: Валентин Георгиев

https://duma.bg/

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

Коментара


loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар