Несебър – общината, управлявана от гангстери и ГЕРБопитеци Актуално

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

За мен референдума в градчето Обзор, чиито жители искат да се отделят от феодалното владичество на община Несебър, е нещо като лакмус за предстоящите парламентарни избори на 4 април.

Несебър е община, която от години се управлява от гангстери и ГЕРБопитеци. Несебър е мини модел на България и решимостта на Обзор и останалите населени места, които искат да се оссвободят от несебърските боляри. А масовото гласуване – около 52% до 13 ч., означава, че хората заслужават аплодисменти.
“Референдумът в Обзор ще е валиден след над 60% избирателна активност.”, съобщава News.bg.
“Междинните резултати от общата избирателна активност към 15:00 часа показват 67,03%. Изискуемият праг от 40% гласували, за да се валидират резултатите от референдума, е отдавна преминат.
Това са междинните данни от паралелното преброяване от гласуването на референдума в Обзор, Баня, Приселци, Раковсково, Емона, Паницово и Козница за отделяне от настоящата община Несебър и обособяване на нова с административен център град Обзор.
Най-висока избирателната активност е в секциите в селата: село Раковсково – 92,59%, Козница и Приселци – по 87,50%, Паницово – 76,83%, Емона – 72,73%. В село Баня е 64,29%.
В трите секции в Обзор активността е около 65%.
От общия брой избиратели във всички населени места – 2114 души, са гласували 1417.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар