Азов

Нескритата симпатизантка на соросоидните сектанти – Лора Крумова, реши точно на един от големите Православни празници – Цветница, да ни покаже лидера на нацистката групировка Азов

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

През последната седмица, скромното по размери, но доста пискливо либерално общество, скочи на Мартин Карбовски и Петър Волгин с обвинението, че двамата разпространявали дезинформация и, че в тяхната журналистическа дейност има липса на плурализъм.

Нескритата симпатизантка на соросоидните сектанти – Лора Крумова, реши точно на един от големите Православни празници – Цветница, да ни покаже лидера на нацистката групировка Азов.
Та, питам сега тези същите пискливи либерали, ще изискват ли от Лора Крумова да покани лидера на Донецка народна република – Денис Пушилин, за да чуем и другата гледна точка.

14 от българските моряци в момента са на територия контролирана от ДНР и всички българи се интересуваме как руските и донецки войски се отнасят с тях.
Ако Лора Крумова се страхува, че с Денис Пушилин няма да вдигне достатъчно рейтинга на предаването си, може да направи онлайн интервю с Рамзан Кадиров.
С него гарантирано ще счупи всички рекорди по гледаемост.

Автор: Станислав Недков – Стъки, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар