Нешка Робева: Ванга ми каза, че извънземните са сред нас – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нешка Робева: Ванга ми каза, че извънземните са сред нас

Поверително от NL

“Ванга ми каза, че има извънземни и те са сред нас. Не мога да си спомня точно годината, когато чух това от Ванга – 1991-ва или 1992-ра. Но тогава в Пловдив започнаха да говорят за един полтъргайст, вселил се в дома на Пловдивско семейство Мичеви и даващ “сигнали” на дъщеря им”, връща лентата назад треньорката на “златните момичета”. “Веднъж, както говорехме, я попитахме: “Лельо Ванга, вярно ли е, че ще идват извънземните?”. И тя каза: “Не”. И тогава й зададохме и въпроса: “А има ли извънземни?” И тя ни отговори, че има, споделя легендарната треньорка пред столична медия. “Не само че ги има, но и са най-различни“, разкрила Ванга. “От Козирога имат канал към Земята”, това бяха точните й думи”, поясни Нешка Робева, пише Ретро.

По време на беседата Ванга описала и външността на “зеленото човече”, изтормозило фамилията от Града на тепетата.

“Описанието на Ванга съвпада с това, което виждаме в египетските пирамиди – човек с птича глава, с люспи по тялото като риба, така ни го представи тя. Спомням си отлично всичко, защото съм виждала тези фигури и веднага ми направи впечатление”, сподели още Робева. Ванга смятала, че не всички извънземни са добронамерени. Тя допълнила, че инопланетяните “се вселявали в човеците”. Избирали “такива невинни души”. “Даже спомена деца -13-14-15-годишни. Според нея те ставали агресивни, започвали да не слушат родителите си”, спомня си Робева.

“Тя смяташе, че те използват човешко тяло, за да могат да съществуват”. Самата тя е на мнение, че когато се вселят в даден човек, извънземните “подменят неговата същност” и го превръщат в “биоробот”. Как може да се различи биороботът от истинския човек? Биороботът се стреми само към материалното, а истинският човек се стреми към духовното, носи духа Божи, стреми се да се усвършенства…”, казва Нешка.

Източник: inews.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар