Нешка Робева гневно: Отвратена съм от “Промяната”. Нехаят за съдбата на народа, лъжат, без да им мигне окото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Отвратена от сваления с вот на недоверие кабинен на Кирил Петков е легендата на българския спорт Нешка Робева.

Славната треньорка по художествена гимнастика не крие, че на изборите миналата есен е гласувала за харвардеца и “Продължаваме промяната”, но с днешна дата горко съжалява за избора си.

“Възлагах надежди. Дали съм разочарована? Отвратена съм. Малко е да се каже – направо съм потресена! Потресена и от тях, и от собствената си наивност”, заяви Робева.

Бившата треньорка на националния отбор по художествена гимнастика е крайна възмутена от напомпаното самочувствие на харвардските ментета.

“И от лекотата, с която лъжат, без дори да им мигне окото. И нехайството им за съдбата на народа. В тях няма съчувствие. Знаете ли, не е добре да ги наричаме политици. Те са просто едни нафукани хлапета и в по-голямата си част – абсолютно безхаберни. Тъжното е, че за всичко сме виновни ние – техните баби, дядовци, родители… Но нито съм песимист, нито съм оптимист за България. Просто знам, че България ще я има”, добави Робева в интервю пред столичен таблоид.

Макар и на вилата си в Трудовец, тя следи какво се случва в държавата. Налага си да не гледа телевизия, но не успява. Така се информира за порациите на властимащите в последните няколко месеца.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар