Нешка Робева избухна: Каква Америка, дупедавци такива, само Русия е нашето спасение!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Нешка Робева е русофил и не го крие. Тя обаче смята, че е най-важно България да следва своя интерес!

Легендата на родната художествена гимнастика Нешка Робева харесва много Русия и счита, че националният интерес на България е именно при руснаците. Това става ясно от нейно интервю.

Бившата треньорка е възмутена от факта, че в България се приема прекалено топло Америка и се счита, че политиката на страната задължително трябва да бъде проамериканска.

„Някой може ли да ми каже защо непременно трябва да сме американско ориентирани. С какво точно Америка помогна на България? С години има да сърбаме попарата им. Аз си признавам, че винаги съм била русофил по душа, но за мен най-важното е интересът на България, а у нас се напълни с дупедавци, които се кланят на Чичо Сам (най-известният американски символ).“ – разкрива гледната си точка Нешка Робева.

Нешка Робева е против дружбата на България с Америка

В друго свое изявление наскоро тя сподели, че си спомня с носталгия времето на социализма и го предпочита пред това, което стана в България след 1989 г., писа Politikata.net.

„Навремето и аз бях обнадеждена, че идва демокрация, но всичко се оказа съвсем различно от това, което си го мислихме. Сега смятам, че по време на соца беше по-добре.“ – казва Робева.

Тя подкрепяше изцяло протестите срещу правителството през лятото, както и президента Румен Радев. Според нея той е най-интелигентният президент, когото сме имали някога.

Нешка Робева е на мнение, че времето на Бойко Борисов изтече и трябва да даде път на другиго. Тя го намира за човек, който знае само себе си, тъй като е голям егоцентрик.

Легендата на художествената гимнастика от години е свързвана с политиката. По време на соца е била член на БКП, но през 1988 г. е изключена от партията заради Русенския комитет. Преди 8 години пък се включи в редиците на „България без цензура“, но днес съжалява, че се е доверила на Николай Бареков.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар