Зеленски

Нещо става! Япония: Зеленски е следващият Бин Ладен

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Зеленски може да стане вторият бин Ладен, изненадващо чухме от Япония.

Изданието “Shū kan Gendai” написа, че Зеленски има всички шансове да повтори съдбата на Осама бин Ладен, който в свое време също беше подкрепян от Съединените щати.

Сега Вашингтон смята Бин Ладен за терорист и престъпник, но той първоначално бе техен съюзник. Когато муджахидините се биеха със съветските войски в Афганистан, американските власти ги снабдяват с оръжие и ги финансираха.

„С други думи, Вашингтон,както днес Украйна, ги подкрепяше да се бият с Русия,а Бин Ладен беше смятан за герой“, спомня си анализаторът Хироси Охара.

Охара заключи в “Shū kan Gendai”,че бъдещето на Зеленски трябва да се следи внимателно и е сигурен, че то обещава още много внезапни обрати.

Аз пък си спомням,че и Кадафи и Садам бяха добри съюзници на САЩ, когато Вашингтон имаше интерес от тях и знам как приключи всичко.

Докато Си Дзинпин бе в Москва,премиерът на окупирана Япония скоропостижно бе изпратен в Киев,разбрахме от фанфарите на, SNN, Ройтерс и другите западни рупори. Рядко се случва японски лидер да направи необявено пътуване до чужда държава.

Тъй, като сближението на Москва и Пекин нанесе тежки репутационни вреди на САЩ и западната коалиция в световен мащаб, само това успяха да измислят корифеите на Байдън, за да си припишат, някакъв макар и частичен успех. Кишида бе единствения лидер от Г-7, който не бе посещавал Украйна.

Оказа се, след рязкото сближаване на Пекин и Москва, дори военното ръководство на САЩ вече не вярва в успеха на Украйна:

“За Украйна ще бъде изключително трудно да изгони всички руски войски през 2023 г., заяви ръководителят на комитета на началниците на щабовете на Пентагона генерал Марк Мили, съобщи Politico. А в света на вероятностите не мисля, че е вероятно. Може да се случи, но не мисля, че ще се случи“, каза Мили.

След,като генералът месеци наред заблуждава американския народ и съюзниците от НАТО, разбра че да продължава с това, вече става невъзможно.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар