Не ви ли е срам това да ни управлява!?! Аз се срамувам!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Знайно е, че българинът много мрази някой да е по-умен от него. Или по-богат. Или по-успял. Андрешковщината си е заложена в манталитета. Затова и народопсихологията е много важна в политиката.

В повечето държави политици се избират въз основа на техни програми, идеи и държавническо мислене. В България се избират по максимално просташки външен вид, опростачено мислене и махленско говорене.

Загледайте се в снимката на Онуй. Ако не го знаехте кой е, спокойно можехте да предположите, че е пазача на цеха, дошъл неглиже на работа /макар и че кой работодател ще търпи работник в толкова мърляв вид, не ми е ясно/.

Ей туй – Онуй, е най-известният и доскоро харесван български политик. Вижте него и вижте картинката на собствения си избор. С избирането на подобни субекти крещите: „Комплексиран съм, дебил съм, опростачил съм се до степен на доволно прасе. „.

Крайно време е да осъзнаем, че подигравките над политиците ни са подигравки над самите нас, защото те са нашият избор. Да, налагат ни ги и ги крепят външни сили, но с нашето активно съучастничество!

Не ви ли е срам това да ни управлява!?! Аз се срамувам!

Елена Гунчева
* Фотката е от личния архив на Премиера – Слънце, Главна Мутра на Републиката.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар