Не врат, ами шия – наглецът Лечков измисли уникално оправдание за преизбирането на Боби Михайлов

България, Свят, Спорт
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Това не е решение, това е гласуване. Така Йордан Лечков, един от героите на САЩ’94, оправда преизбирането на Борислав Михайлов за президент на Българския футболен съюз (БФС). Коментарът дойде заради чл. 44 от Устава на БФС и тънката разлика между присъстващи и гласували делегати – т.е. кворумът влияе решаващо дали да има балотаж или не, като подробности можете да видите в линк към специален материал най-долу. 

Същевременно Лечков обяви за „супер нарушение“ оттеглянето на петима кандидати, които така подкрепили Димитър Бербатов. Лечков обаче призна, че има клубове, които са супер недоволни. Само че държавата давала пари за футболни стадиони, „от нашите данъци“.

Борислав Михайлов е начело, но Изпълкомът взема решенията. През всичките тези години БФС има една финансова стабилност, обясни Лечков пред bTV, докато признаваше, че резултатите на националния отбор са незадоволителни. Когато обаче някой се справял с финансите, не заслужавал ли шанс, постави в нова светлина нещата бившият ни атакуващ халф.

Прокуратурата проверяваше БФС, няма нищо да излезе от това, което говореха тези млади хора, продължи Лечков по адрес на Бербатов, Стилиян и Мартин Петров. И поиска промяна на българското законодателство за доброто на футбола – трябвало да се наблегне на държавна помощ за обучението на треньори и кадри.

За Лечков също няма нищо неморално да агитира и да празнува с делегати, които после ги подкрепят – заради разпространяваща се снимка в социалните мрежи. „Кое, устав ли, морал ли ми забранява да се виждам с тези хора? Когато тези хора са имали нужда за какъвто и да е проблем, ние сме били насреща“, заяви Лечков и веднага уточни, че може въпросните делегати да са гласували за Бербатов.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар