Не гледайте сеир, когато разграждат демокрацията, защото утре вие ще бъдете следващата цел

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

От умението на Радев да се освободи от партийния си и проруски имидж, за да оцелее в битката срещу прокурорската република.

Милиционерите от школата в Симеоново срещу Военните?

Не битката трябва да бъде гражданите срещу мутрите в политиката.

И не ме занимавайте с битовизмите около половинката на Радев. Това е част от личното му пространство. Като зная много от тайните на обвиняващите го и моралния им облик мога само да ви кажа – такава арогантност трудно може да се побере в понятието за човешка допустимост.

Без да посочвам имена – живеят и имат деца извън брак, с откраднати публични средства обустройват у нас и в чужбина. Да не говорим назначават на държавни и други служби. Вижте колко от “моралните” имат нормални семейства, имат деца, ходят в църква.

Не съм съдник на Радев, но е гнусно хора с мръсни ръце да навлизат в личното му пространство по толкова долен и безобразен начин.

Днес Гешев му обяви официално война.

И от тук нататък – ще заработят отделите за мръсни поръчки в прокуратурата и на Пеевски. И целта ще бъде Деси Радева.
За да го уязвят и наранят.

Няма значение какво мислим, тя е негов избор и това трябва да се уважава. Ние също сме избирали и избираме хората с които искаме да бъдем и не позволяваме на други да ни се бъркат.

Мутрите и ченгетата не знаят друг способ освен подмолните и мръсни номера.

Не гледайте сеир, когато разграждат демокрацията, защото утре вие ще бъдете следващата цел. Ако могат да унизят и отстранят президента по толкова тъпо “обвинение” заради съпругата му, значи са станали всесилни.

Призовавам и пострадалите или потърпевшите от Радев, към които в известен смисъл съм и аз, да надскочат личната си обида или болка и да погледнат по-голямата и важна картина – битката за България и нейната демокрация.

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар