Не е за хора със слаби сърца! Учителка от Г.Делчев изпадна в опасно състояние! Майката моли за помощ!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Една от най – уважаваните учителки, преподавателки на деца в началното училище от Първо основно училище в град Гоце Делчев изпадна в тежка деменция.

Състоянието на Мария Мавродиева е повече от притеснително, защото в редакцията на информационна агенция www.toppresa.com валят сигнали от жители на града ,които я срещат да крещи по улиците и да говори превъзбудено емоционални слова под давлението на видимо тежко психическо разтройство.

Не само това но и репортер на вестник Топ Преса – югозападният таблоид, случайно се натъкна на една от кризите на Мавродиева и успя да знаснеме чест от нея. „Първоначално си помислих, че става въпрос за предизборна агитация. Жената вискше по централната улица на Гоце Делчев, говореше за „бъдеще“ и „свобода“, а до изборите оставаха няколко дни. Наближих и исках да и взема интервю, разпознах госпожа Мавродиева, която вървеше с ръце насочени нагоре а зад нея майка и по пантофи, притеснена, която ми обясни че става въпрос за лошо психическо състояние“. Обясни колегата Веселени Стаменов, заснел клипа долу.

Според местните Мавродиева от известно време се чувствала зле, за това била освободена от работа. Не била агресивна, но имаме и сигнали че състоянието и било лабилно и имало случаи на агресивно поведение. Семейството и тя самата се нуждаят от помощ от подкрепа. Призовававме всеки, компетентен било то човек или институция да се намесят и да помогнат. Мария е опесна дори и за себе си в това положение, коментират местните пред Топ Преса. Дано намери начин да излезе от кризата!

 

 

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар