Не е сапунка! Турска актриса и гаджето й спретнаха кървав екшън с дузина ранени в ресторант – Свят

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Известна турска актриса е била задържана заедно с приятеля си, който наранил с нож над десет души, сред които полицаи, при свада в хотелски ресторант в Истанбул, предаде турската частна телевизия НТВ.

Айшегюл Чънар била заедно с приятеля си Фуркан Чалъкоглу в ресторант в квартал Бейоглу, но внезапно между двамата се разразил спор. Когато караницата се задълбочила, персоналът се опитал да се намеси, но Чалъкоглу извадил нож, с който ранил петима души, предаде БТА.

На мястото били изпратени полицейски и медицински екипи. Гаджето на актрисата обаче се нахвърлило и върху полицаите с ножа, при което пострадали седем служители на реда. В разтърваването се включили и специални части на полицията, които са обезвредили агресивния мъж. Няма опасност за живота на пострадалите, чиито наранявания се преценяват като леки.

Както Фуркан Чалъкоглу, така и Айшегюл Чънар са били отведени в полицейския участък, за да дадат показания. На влизане в полицията актрисата заяви, че са били нападнати, но нападателят е избягал.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар