Не искам тези цървули, облагодетелствали се с лобизъм, нарушение на законови разпоредби и прикриване на нарушения, да продължат спокойно да си ползват придобитите нечестно апартаменти и да се смеят на простия материал!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

ЗАЩО НЕ СМЕЕТЕ ДА ПОСОЧИТЕ ИСТИНАТА, ПОЛИТИЦИ?

Много бях разочарована от изказването на пресконференцията на БСП на Елена Йончева. Цветанов трябвало не само да подаде оставка, но и да напусне политиката.

И само това!?! Изумена съм. Явно наистина моето мнение, че всички политици са се навързали като свински черва, е истина. Гарван гарвану око не вади? Това ли ще ни е справедливостта? Това ли ще ни е правосъдието? Това ли да очакваме, ако се смени властта със сегашната опозиция?

Очевадно става дума не само за купуване на апартаменти на цени много под пазарните. А за търговия с влияние и корупция. Съмненията, че за да се получат тези апартаменти, е променен цял един закон в полза на продавача, ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗСЛЕДВАНИ НА ВСЯКА ЦЕНА И БЕЗКОМПРОМИСНО!

Нали ви е ясно на всички, че ако това е истина, всеки един закон, излязъл от Народното събрание, и обнародван в Държавен вестник, може да е по повод конкретен случай, от който вносителят ще спечели я апартамент, я кола, я някой друг лев! А стана ясно и че Цветанов е имал данни за нарушения на продавача, които неизвестно как след това са се замели някъде! Това е НЕДОПУСТИМО, ПРЕСТЪПНО И ОТВРАТИТЕЛНО!

И не е за първи път да има основателни съмнение, че законодателството се прави за определени хора или фирми! Да спомена само редник Киро! А с всяка една поправка, обслужваща нечии интереси, държавата губи милиони – от неустойки, от договори, а хората губят зелени площи, места за детски площадки, паркинги, въздух и слънце. Също е много съмнително, че арестът на кметът на район „Младост” Иванчева, съвпада с изменението на закона и със сделките. Случайност? Може би да, но ако не е, това е огромна престъпна схема, за която се ПОЛАГА НЕ ОСТАВКА И ИЗЛИЗАНЕ ОТ ПОЛИТИКАТА, А СЪД И ДЪЛГОГОДИШЕН ЗАТВОР!

И защо БСП се страхуват да го поискат? Защо не искат създаване на временна комисия, в която да са включени и независими икономисти и юристи, която да разследва сделките и по какъв начин и кога е внесен лобисткия законопроект? Или има ВЗАИМНА ДОГОВОРЕНОСТ – МНОГО ЛАЕНЕ, А НИКАКЪВИ ПОСЛЕДИЦИ?

Валери Симеонов дори днес си позволи да каже, че Цецка била много достойна жена – достойна, защото са я хванали в нарушение и са я накарали да си подаде оставката? Смешно и жалко!

Защото аз не искам тези цървули, облагодетелствали се с лобизъм, нарушение на законови разпоредби и прикриване на нарушения, да продължат спокойно да си ползват придобитите нечестно апартаменти и да се смеят на простия материал! АЗ ИСКАМ СПРАВЕДЛИВОСТ, СЪД И ЗАТВОР!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар