Не може който и да бил полицай да издава разпореждания на гражданин без да посочва правното основание

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Не може който и да бил полицай да издава разпореждания на гражданин без да посочва правното основание за това разпореждане. Не всяко полицейско разпореждане е задължително за изпълнение.“ Николай Марков

Наблюдавам под микроскоп поведението на полицаите, нахвърляни с лопата пред Софйския университет, особено на офицерите. Арестували бус с майки и не схващат в какво стават съучастници. Не зная как са станали офицери и въобще каква работа имат тези извънземни същества в полицията, но съм сигурен, че поне 50 % от тези момчета не стават за нищо. Не само за полицаи, а за каквато да била друга професия. Мутренско и естествено тъповато поведение, арогантни, неадекватни, агресивни и посредствени – това е накратко профилът на кадровите безумици в МВР от министрите им до редовия служител. Напълно обяснимо, като отчетем кой ги е назначавал през последните 15 години. Такова падение никога не съм мислил, че може да има!

Не може който и да бил полицай да издава разпореждания на гражданин без да посочва правното основание за това разпореждане!!! Разберете го момчета! Всичко друго извън това професионално поведение е своеволие и неспазване върховенствата на закона. И ако вие, като полицаи допускате това и сами се поставяте в услуга на своеволията на който и да бил властник, означава, че сте избрали сами пътя на поредната утрешна жертва. Освен това не служите на закона и гражданите, а на властта, която вече е по-сложна за днешното ви ниво тема.

Всяка овластена калинка в системата на МВР има право да издава разпореждания на гражданите, но не всяко разпореждане е задължително за изпълнение!!! Повечето от полицаите са глуповати момчета и момичета и не знаят тези граници, нито защо е така, но идва време за пълна промяна! Идва време за „върховенство на закона“, а това означава за много длъжностни лица и край на беззаконията им. И единици от днешните мутри или обикновени глупаци с униформи ще останат да работят в полицията.

Нямаме друг правилен път.

Николай Марков

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар