Не повече от 80 000 човека ще могат да се сдобият с Apple Vision Pro при старта на продажбите

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Преди дни Apple обяви официално датата, на която ще пусне в продажба първите си очила за смесена реалност. Vision Pro се очакват на 2 февруари, след като бяха показани пред широката аудитория още в началото на юни миналата година. За началото на продажбите ще бъдат произведени не повече от 80 000 бройки, което може да доведе до изчерпани количества, прогнозира анализаторът Минг-Чи Куо. 

Между 60 000 и 80 000 бройки ще бъдат налични на 2 февруари, твърди Куо. Той посочва, че заради този ограничен тираж е много вероятно да се окаже, че всичко е разпродадено скоро след началото на продажбите и да има период, в който Apple Vision Pro не са налични. 

Куо смята, че въпреки липсата на ясно дефинирани ключови приложения и високата цена от $3499, очилата за смесена реалност на Apple носят впечатляващи технологични иновации и сериозните фенове на компанията бързо ще изчерпят продукта от магазините.

Според по-ранни прогнози на същия анализатор за цялата 2024 г. Apple може да произведе по-малко от 400 000 бройки от Vision Pro, което ще се дължи основно на сложността в производствения процес. А дали интересът към устройството ще продължи в дългосрочен план, след като затихне първоначалният ентусиазъм, ще зависи от точното и ясно позициониране на продукта и ключовите му приложения.  

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар