Не позволявайте западните фашисти да ни зомбират и превърнат в пушечно месо за Украйна-2!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Произвеждахме ли ние българите храни за 80 млн. души (хляб, млека, сирена, месо, плодове и зеленчуци и пр.)? Да, при това много качествени, достатъчни за нас и за огромен износ към Източна Европа и СССР.

 

Произвеждахме ли компютри? Да, в зората на този отрасъл бяхме третата страна в Европа, която направи свой компютър. По същото време бяхме и трети в света по производство на електроника. Бяхме ли космическа сстрана и произвеждахме ли храни за космоса? Бяхме сред първите 10 космически страни и първи производители на космическа храна по специална българска технология.

Произвеждахме ли всякакви метали? Да, и те бяха основа на нашето родно машиностроене, корабостроене, строителство.

Произвеждахме ли оръжие? Да, най-различно, особено стрелково и армията ни бе обучена, оборудвана, а оръжейният ни експорт към половината свят пълнеше хазната ни с валута.

Произвеждахме ли машини – стругове, кари и др.? Да, бяхме най-големият производител в света на електрокари, мотокари, компютъризирани стругове и пр..

Произвеждахме ли химически торове? Да, за нашите нужди и за експорт по цял свят. А селското ни стопанство бе пример за целия Източен блок и цяла Европа. Заради това го съсипаха (особено гърците, които ни евроинтегрираха).

Произвеждахме ли смески за нуждите на селското стопанство? Да, и животновъдството ни се развиваше интензивно и пълнеше родния и чуждите пазари с месо и експорт, а по експорта на овче месо бяхме европейски лидери.

Построихме ли почивни станции и пионерски лагери, където почивката беше 20 дена за смешна цена от 25-30 лв., а самолетният билет отиване и връщане до морето струваше – 25 лева.

Живеехме ли всички с кредити? Да, но кредитите бяха безлихвени и се ползваха за купуване на жилища и коли, а взаимоспомогателни каси имаше във всяко предприятие.

Имаше ли достатъчно училища и детски градини? Да, някъде се учеше на две смени, но на училище и градина ходеха всички деца, без изключение… и не бяхме функционално неграмотни, агресивни, не пиехме и не пушехме, а наркотици въобще нямаше.

Имаше ли дефици? Да чакахме за коли, апартаменти, портокали, мандарини и банани. Трябваше да си купим долари от черния пазар, за да си купим с тях от Кореком маркови дънки и Тоблерон. Но сега тези блещукащи стъклени мъниста за аборигени, ни се виждат смешни и безсмислени, защото тогава имахме отопление и не гасяхме лампите,, не пестяхме от отоплението на жилищата си от страх, че няма да можем да си платим сметките.

Прочетете новите учебници по българска история на декомунизаторите-фашисти, в които периодът от 1944 до 1989 е описан като черно, зловещо време, и ще ви стане ясно каква е глобалната цел. Не позволявайте на западните фашисти да я реализират. Помнете нашата истинска българска история и я разказвайте на децата и внуците си.

Не позволявайте западните ни колонизатори да ни зомбират до украинска степен и да ни превърнат в пушечно месо за поредния си русофобски проект „Украина-2“. Вашингтон и Брюксел полагат много усилия за това. Skandalno.net

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар