Не превръщайте предателите в герои. Не заслужават.

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Най-приятелски се обръщам към колегите от телевизии, радиостанции, вестници и сайтове: Мили колеги, надявам се, че съзнавате какво правите, когато давате трибуна на същества като Божанков ли беше, Божанов ли беше, не е важно.

Вие поощрявате ренегатството, вие казвате “Браво!” на едно поведение, което е отвратило толкова много нормални българи от политиката.

Когато гледате влюбено подобни същества, вие всъщност одобрявате политическото номадство, прескачането от партия в партия. На практика декларирате, че е напълно в реда на нещата избирателите да бъдат лъгани и на преден план да излизат не принципните политици, а тарикатите, използвачите и нагаждачите.

Е, щом правите всичко това, не бива да се сърдите, когато нормалните хора се отнасят към вас по същия начин, по който се отнасят и към лъжливите политици. Че ви смятат за част от самопровъзгласилия се елит и не вярват на нито една ваша дума.
Мили колеги, със сигурност ще бъде по-добре, когато си подбирате събеседниците, все пак да предпочитате смислените хора, а не откровените политически измамници.

Никой не обича предателите.

Не превръщайте предателите в герои. Не заслужават.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiranКоментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар