Не просто бижута, а любов от Десислава Костова и нейният бранд Arwen Soulmade Jewelry

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Блясък, цвят и любов – нещата, които ще откриете в един фейсбук профил… Този на Десислава Костова.

Тя не е просто дизайнер, а търсач на вдъхновение, създаващ уникални бижута, влагайки частица от красивата си душа в тях.

Нейните творения не са обичайните, които срещате ежедневно в интернет, защото Десислава ще се погрижи никога да не попаднете на човек с бижу като вашето.

Днес, тя разкрива какво я вдъхновява да създава красота в сивото ежедневие и как е открила таланта си:
 
Станах дизайнер, защото…това ме прави щастлива! Няма нищо по-хубаво от това да създаваш красота, и да виждаш блясъка в очите на притежателите й.

Първият ми модел бе провокиран от…Започнах в един много тежък момент от живота ми. Направих едно колие за себе си, с подръчни материали от стари и непотребни мъниста, връзки и т.н… Провокира ме желанието ми да правя нещо, което да ме извади от тъмнината, която ме беше обзела.
Вдъхновявам се от…За мен вдъхновението е миг, който сякаш отваря очите ти в друго измерение. Понякога го откривам в битовизмите, в неща, които подминаваме забързани. Просто виждам даден детайл и той вече участва в пъзела в главата ми, който по-късно се превръща в бижу.
Известна личност, която мечтая да носи моите бижута е…Моника Белучи
Любимите ми марки и дизайнери са…Трудно ми е да посоча конкретни имена, защото аз съм жена с много лица. Можете да ме видите в крайно различни стилистики, според случая и настроението ми.
Първият ми клиент беше…Моя приятелка, която каза: Деско, много ми харесва колието ти, искам и аз, направи ми! 
В личния ми гардероб, дрехата, която най-много ми отива е…Дълга феерична рокля ?
Любимият ми цвят е…Черен!
Най-великата модна икона за мен е…Виктория Бекъм
Модата в България е…Назад във времето, но има светлина в тунела ?
За да продължа да създавам бижута ме мотивира…Най-силният стимул за мен е клиентското удовлетворение, клиентът, който се връща за още.
Следваш тенденциите или ги налагаш…Винаги се съобразявам с тренда. Но категорично отказвам да влизам в рамки. Те – рамките,са навсякъде, най-лесно е да се водиш по тях. Това, което те прави търсен, е именно разчупеният стереотип.
Какво дава дизайнерското бижу спрямо тези масово производство…Когато носиш персонално изработено бижу – автоматично се откроявяш от масите. Това да знаеш, че на дадено събитие няма опция да дублираш визията си с друг присъстващ, е незаменимо. И не на последно място – в ръчната изработка влагам частица от душата си. Така че, притежателят на тези уникати, освен индивидуалност, купува и мъничко парченце любов.
Моят Code Fashion е…Усмивката!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар