Не разбирате ли, че помагате на изпадналата пиарка на Маринела Арабаджиева?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Приятели, моля ви, спрете да споделяте словоблудството на измислената писателка и журналистка Калина Паскалева за президента, или за каквото да било!

Тези публикации в нейния блог имат максимум до 20 читатели, а вие тук й осигурявате стотици. Калинка обичайно я шерва само майка й, в чийто профил лайковете за палавата дъщеричка са не повече от три.

 

Не разбирате ли, че помагате на изпадналата пиарка на Маринела Арабаджиева, която се тресе от страх, че покровителите й са в немилост. Жената смята, че на Борисов ще му се услади като фелацио гнусното й духане на смрад с надутите бърни срещу Радев. Съмнявам се, но вие поне не й помагайте да разкопчава панталона на мутрата! Нека си се мъчи сама…”

Това написа във Фейсбук журналистката Зоя Деянова, бивш главен редактор на някогашния вестник “Жълт Труд”.

Журналистът и издател на e-vestnik.bg Иван Бакалов също коментира “таланта” на “топ писателката” Паскалева в атаките й срещу президента:

“Проблясват герберски възмущения, че президентът Радев искал да връща ТКЗС-тата. Не намерих никъде нещо такова. Оказа се, че една актуална топ-писателка, Калина Паскалева, изляла публицистичната си мощ със заглавие “Да върнем ли ТКЗС-то, г-н президент?”
И на аудиторията в социалните мрежи толкова й трябва – аууу, Радев ще връща ТКЗС-тата.
Вместо да ги преобразува без да спира производството, СДС ликвидира ТКЗС-тата. С ликвидационни съвети. Пребориха комунизма.
За 30 години на мястото на ТКЗС-тата в България нищо не построиха, разориха стотици предприятия, свързани със селскостопанско производство и изгониха хората да търсят препитание в чужбина. Испански села са пълни с български селяни, В Гърция, Италия прислужват българи, някои от които висше образование. И т. н. Развитие има само при зърнарите, че точат субсидиите от ЕС и с тях накупиха и завзеха под аренда по половин-един милион декара в Добружда. Като в Йовковите времена.
От 10 млн. овце в края на соца, сега има малко над 1 млн. и т. н.
Ама друго си е да ядем демократично банани и вносни зеленчуци. И да се ежим на президента, че искал да връща ТКЗС…”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар