Не са само 123-ма – много сме и през нас няма да минат!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Зовът на актьори, хора на перото, художници, режисьори и пр. за оставка на Борисов, Гешев, Караянчева и правителството и срещу модела, свързван с лицето Пеевски е очакван. И ако е закъснял, то е защото всички ние закъсняхме с години да свалим властта, работеща за мафиоти и мутри.

Закъсняхме да заявим, че гражданските свободи и националните ценности са водещи за всеки народ и държава. И моралът. Тази непозната или презряна думичка от типове и типеси със семпла или бандитска биография. Те няма да разберат. Те имат целия ресурс от пачки в чекмеджета, скрити банкови сметки, офшорни фирми, мутри в униформи, мутри с бели якички, мутри в министерски кресла, мутри в прокуратурата, службите, мутри в медии и дори в средите на творците. Те могат да избият зъби, да те обвинят в криминални деяния, да те влачат по съдилища и арести, да ти заграбят фирмата, да зарибяват децата с дрога, да подкупват и корумпират. Те това могат. Сопата, арогантността и простащината са в ръцете им. Унизиха и възрастните, принуждавайки ги да им благодарят и целуват ръце за подхвърлени 50 лв, огризки от откраднатите милиарди. Плащат милиони на чужди пиари да им помогнат да останат на власт. С нашите пари им плащат.

 

Тук не просто се е настанил мафиотски модел – в състояние на окупация сме!

Не знам какво е било усещането, когато сме се освободили през 1878 г., но усещам огромна липса на въздух и кислород все едно сме в реанимация и се борим за живота си. Въздух ни трябва и моментът е дошъл.

 

Чувствам и вина, че е трябвало по-отдавна да се опълча, да не приемам компромиси и да не вярвам на заблуди.

 

Време е да променим това. Сами – без Брюксел, Вашингтон, Москва и Берлин.

 

Те са заграбили всичко, но са страхливи. Ние имаме все по-малко какво да губим. Стига сме се броили, делили и обвинявали. Площадите са нашата свободна територия, бъдещето, родителите и децата са нашето оръжие. Да го стоварим върху Злото. В България то има име, негови конкретни слуги са изправени срещу нас.

Да започнем от Делян Пеевски, Бойко Борисов, Иван Гешев, Ахмед Доган, Сотир Цацаров, Цвета Караянчева; да продължим с другите крепители на този мракобесен модел – докато почнем да дишаме свободно.

 

Аз и моите близки сме на барикадата. Всички, които крещят „Стига“, „Край“ и „Оставка“ са наши братя и сестри. Заедно сме в тази война. Война е. Този път няма да минат! Не и през нас.

 

Огнян Стефанов, основател на Фрог Нюз

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар