Не сбъркахме с ген. Радев! Той пак попиля мутрите: България не им е бащиния

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Президентът Румен Радев се обърна към нацията с послание във фейсбук по повод 31 години от падането на комунистическата диктатура. Със съжаление той констатира, че надеждите на хората за справедливост не са се сбъднали. А пропастта между богати и бедни е катастрофална.

 

Няма ги у нас трите ключови стълба на истинското демократично общество – върховенството на закона, честните избори и свободата на словото. Най-талантливите български граждани напуснаха страната поради невъзможност за достойна реализация в родината си. Други милиони трудолюбиви наши сънародници работят в чужбина,

за да не загинат семействата им.

България е общ дом за всички, а не бащиния на безсъвестните политици и олигарси, затова се надигна този протестен глас по площадите, казва президентът.

“Мутри, вън” това е призив, който предвещава края

на узурпаторите на прехода, коментира държавният глава. И допълва: Винаги ще бъда до вас в битката за справедливост, за законност, за държава на гражданите!

Бел. ред.: Мутрите така и не разбраха защо толкова милиони български граждани подкрепят президента, макар по време на многомесечните протести да не бе издигнат нито един плакат с послание към него.

Румен Радев чува болките на народа

Пореден опит да им просветлим нискочелите глави: Това, което говори Румен Радев, не хората не само че го чувстват, но и го изпитват по най-безмилостен начин върху гърба си. Не се подвеждайте под коментарите на платените от мутрите тролове и на калинките на мазна хранилка при тях. Това е тъжната истина.

Ако хвалбите на мутрата БойкоБорисов бяха истина тогава защо сме първи по смъртност в Европейския съюз, защо първи по бедност, защо сме последни по грамотност – на това възрожденците, които са продавали ниви, за да могат децата им да учат, със сигурност се обръщат в гроба. А тоталната липса на справедливост и чудовищните кражби направо изгарят душите на народа.

Лошото е, че законите у нас така са извъртени, че президентът няма почти никакви законови лостове, за да се намесва по-ефективно в политическите решения.

Мутри, вън! Завинаги!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар