Не се страхувам да правя грешки. Страхувам се да не прекарам живота си с грешния човек

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Грешките са част от нашия живот. В крайна сметка именно чрез тях се учим, растем и развиваме. Затова не се страхувам от грешки, защото аз съм човек и понякога греша.

В крайна сметка те просто показват кога съм направила правилното нещо за себе си и кога не. Единствената грешка, от която наистина се страхувам, е да съм във връзка с грешен човек.

С човек, за чието внимание и любов трябва не просто да се бия, а да се боря. С човек, който ще ми говори мили думи и в същото време ще прави гадни неща зад гърба ми. С човек, който ще ми обещае много неща и няма да изпълни нищо. Не, не съм да прекарам живота си с такъв човек.

Това е единствената грешка, от която се страхувам.
Не се страхувам от физическа близост. Страхувам се от интимността без истинска и искрена любов.

Не искам да правя любов с човек, за когото съществува само моето тяло. Който не се интересува от чувствата и душата ми. Дори и да е просто великолепен в леглото!

Всичко това няма значение когато главното нещо липсва – Любовта. Всичко останало е временно. Ако един човек не обича душата ми, не заслужава и тялото ми.

Иска ми се не просто да говоря с някой. Имам нужда да говоря с човек, който ме разбира.

Страхувам се да бъда с човек, който физически е тук, до мен, слушаме, но всъщност не го интересува какво казвам. Който не иска да бъде мой приятел в живота. С човек, който критикува всичките ми идеи, убеждения и възгледи. С човек, който вярва, че само той знае кое е правилно и кое не.

Страхувам се да бъда до човек, чиято комуникация е празна и безсмислена.
Иска ми се да намеря точния човек за мен, защото ако избера грешния, по-добре е да бъда сама. Всеки греши, така е. Но не бива да позволяваш на грешния човек да съсипе живота ти.

Научих се сама да бъда щастлива. Защото много се страхувам да посветя всичко без следа на човек, който не заслужава дори моя поглед. За който аз съм само една от възможностите. Алтернатива и нищо друго. Удобно момиче за хубаво време. Което може да повдигне егото му…

Страхувам се да бъда до човек, близо до който няма да се чувствам обичана, желана, уважавана, добра. Който няма да се интересува от моите чувства и емоции. Който няма смелостта да ме обича истински. Да бъде горд с мен и да ме вдъхновява. Не, нямам нужда от такъв човек!

Източник: poznanieto.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар