Не се съмнявайте, че изборните резултати в голямата си част ще бъдат подменени

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Не се съмнявайте, че изборните резултати в голямата си част ще бъдат подменени. Гласове ще има купени и то много. Много ще гласуват от страх, а други от глупост за управляващите. Някои ще гласуват за тях, защото вече не вярват дори в себе си.

Управляващите се готвят за поредна изборна манипулация. Кешира се яко, заплашват се администрация и големи работодатели, хората от малките градчета и села, тези, зависими от помощи и пенсии. Дебилите пък ще гласуват, защото кога друг път ще могат да гласуват за себеподобни и да се чувстват част от властта.

Управляващите си мислят, че са силни. Че зад тях са парите, полицията и армията, а ги пази насаденият страх у българите. И точно тук грешат. Защото когато мафията променя правилата, ние също ще ги променим. Защото когато те се самозабравят, е време някой да ги свали на земята. И да пренапише правилата.

Понякога най-простото решение е най-правилното! Как да се борим с престъпници? Историята ни е дала отговор!

Чакаме, мутри! И ако на 05.04.2021 г. се окаже, че отново лъжете народа и искате властта въпреки всички, то тогава решението е ясно! И няма да ви хареса!

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар