Не търсете истинската любов… тя ще ви намери, когато сте готови за нея!

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Винаги съм се чудила дали истинската любов съществува или я има само по филмите. Често гледам романтични филми, които наистина ме вдъхновяват да търся своята истинска любов.

Понякога губя надежда, но една малка частица от мен много силно се надява и мечтае това да се случи. Искренно се надявам някой ден да срещна някое добро момче. което да ме обича истински, да се грижи за мен, да се чувствам защитена в прегръдките му, да бъде нежен и внимателен с мен, да бъде винаги до мен когато имам нужда от него, искам да ме кара да се чувствам щастлива когато съм с него, но едва ли има такова момче, така че мога само да си мечтая и да чакам… но защо трябва да изчакаме?

Ето няколко причини, които ще ви отговорят на въпроса – Защто не трябва да търсите истинската любов, а да я оставите да дойде тогава, когато наистина сте готови за нея:

Защото истинската любов е това, което трябва да дойде естествено при вас. Колкото и да го искате, не сте в състояние да го направите със сила – любовта ще ви намери точно когато наистина сте готови за нея!

Почувствайте истинската връзка!
Разбира се, идеята, затваряйки очи, да скочи във водовъртежа на отношенията, изглежда на самотника много примамлива. Но цялото това приключение ще ви донесе само разбито сърце.

Връзка, която наистина си струва времето и чувства ви, е връзка с човек, с когото веднага усещате дълбока близост. Изчакайте човека, с когото ще имате това усещане за свързаност. Двама наистина близки хора го усещат помежду си.

Изчакайте човека, който може да запали искра във вас, за съществуването на който дори не сте подозирали.

Бъдете търпеливи, докато не се убедите, че този човек наистина е вашата съдба.
Това ще бъде точно любовта, която търсите толкова дълго. Ако се съгласите на нещо по-малко, винаги ще съжалявате. Винаги ще помните, че правейки този компромис, може да сте пропуснали човека, който е бил предопределен за вас от съдбата.

Не всеки е в състояние да инвестира много от себе си в една връзка.
Приказките винаги са пълни с красота и лекота – те са просто перфектни. Но това са само приказки – нищо повече.

В реалния свят отношенията винаги са пълни с объркване и сложност. Дори в най-хармоничния съюз възникват кавги, разногласия и други неприятности.
Затова никога не се съгласявайте да срещнете човек, който не е готов търпеливо да преодолее лошите времена с вас. Определено трябва да сте сигурни, че избраният от вас човек разбира колко усилия ще трябва да положи.

Уверете се, че той е готов търпеливо да работи, за да сподели живота си с друг човек.
Изчакайте някой да ви обича истински!

Ако се отнася с вас искрено, дори не би му хрумнало да промени нещо в личността ви. Ще хареса всичко във вас, дори недостатъците ви и със сигурност ще види вътрешната ви красота.

Рано или късно всеки намира своето щастие… понякога то е за кратко, понякога е за цял живот, но винаги е истинско! Когато сте напълно готови за тази любов, тя ще ви намери, запомнете това!

lifetime.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар