Нидал Алгафари: Когато си в политиката, не можеш само да търсиш, че някой те е натопил – Политика – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Когато си е купувал Цветан Цветанов апартамента, или другите министри, дали някой ги е накарал? Когато си на такава позиция, би трябвало да си правиш елементарна сметка. Не може например чиновници, които би трябвало да живеят на заплата, да ходят с костюми за по 3, 4 хиляди лева, или да караш коли за хиляди, каза политическият пи-ар Нидал Алгафари.

Когато си в политиката, не можеш само да търсиш, че някой те е натопил. Трябвало е да мислят, преди да си правят сделките. Когато хората са във властта, допускат грешки и сега дали ще избухне нещо преди два месеца или сега, винаги ще има нещо, което да излезе наяве. На опозицията това й е работата- да търси. Аз мисля, че сега от ГЕРБ би трябвало да извадят сделки с апартаменти, защото много от опозицията живеят в много хубави жилища. Има много неща, които могат да се появят, но ако тръгнем на тази махленска история, ще стане много грозно. С този огромен медиен интерес и бълването във Фейсбук, закриваме важните неща. Всяко чудо е за 3 дни- минава и заминава. Хората по нашите географски ширини, имат завист и много ги е яд като съседа му има по-хубав апартамент, или кара по-хубава кола и това ги пали , каза още той.

Аз смятам, че Цветан Цветанов е достатъчно силна фигура и ще си има мястото и позицията, без да е първи в ГЕРБ, или в парламента дори. Вместо да се занимава да тича да види на всеки сърдитко какъв му е проблема, ще се занимава с избори. Това, което направиха в ГЕРБ е много голям жест, но за мен ако ще подаваш оставка, трябва да излезеш от политиката, а Цветанов ще бъде много голяма фигура на изборите, заяви  още Алгафари.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар