Ние, българите, сме в затвора на ГЕРБ. Нашето изкупление зависи от нас.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Спомнете Анди Дюфрейн – героя от ”Изкуплението Шоушенк”, който написа стотици писма, за да получи 500 долара за библиотека на затвора. Отне му години, но ги получи. А никой не му вярваше.

Ние, българите, сме в затвор. Нашето изкупление зависи от нас.

”Страхът може да те затвори. Надеждата може да се освободи.”

Адвокат Николай Хаджигенов призовава всички адвокати, практикуващи и не само, юристи, съдии, прокурори и въобще всички, които поне малко се чувстват граждани, а не роби да изпратят по едно писмо или имейл на Висшия Адвокатски съвет, Омбудсмана, Министерски съвет, Народното събрание, Комисията по защита правата на човека към ООН, Европейският парламент, както и към всички възможни европейски и международни организации.

И аз ви призовавам – пишете, говорете, не мълчете!

Аз написах над 30 писма и ще продължа. Пишете на всички, които по служба са длъжни да работят в интерес на гражданите! Има смисъл.

И да не ви отговорят има смисъл. Те си мислят, че са ви надхитрили, че не ви дължат дори един отговор. Грешат! Дължат ви, защото вие им плащате заплатите! Дължат ви, защото така пише в законите и когато не ви отговарят, те нарушават законите и носят отговорност за това. Мълчанието на институциите тук е ясен знак за институциите извън България.

 

Международните институции, обаче, ще помогнат, когато от нас научат истината за това, което се случва в нашата България, защото крепящите статуквото ако не ги лъжат, то премълчават или изопачават фактите. Тези, които се подиграваха и си мислеха, че си губя времето и силите, скоро ще разберат колко много са се объркали.
“Надеждата е нещо добро, може би най-доброто от всичко на света. А нищо добро не умира!

Въпросът е дали да се вкопчиш в живота или в смъртта.”

Вие в какво ще се вкопчите?

 

Албена Белянова, Фейсбук

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар