Ние десет години му прощаваме, па сега за едно “Д**ба майка им глупава” ще се излагаме да му се сърдим

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Много добре разбирам огорчението на всички нас, феновете, от поредната случайно уловена псувня, неволно изплъзнала се от православните уста на Бойко. И мен ме нарани, и мен ме жегна, и мен ме боли.

Но, преди да го обвиняваме, трябва да си дадем ясна сметка за няколко неща. Защото, най-лесно в днешно време е да обвиниш вярващ човек като Бойко.

На първо място, говорим за най-голямата звезда на асфалтово-продуцентско-газово-мутренско-чалгаджийска компания и по съвместителство Политическа Партия ГЕРБ. Тук не говорим за някаква си Цвета, дето пее хита си “Ходи пеша, бе!” пред 20-30 души платена публика. Нито пък за Деси Дуловска, с нейното напълно лишено от ритъм “мрън-мрън, мрън-мрън”. Не става дума и за Томислав, който е скучен като Ричард Клайдерман. Говорим за Бойко – истинската звезда, дето носи цялата фирма на гърба си.

Трябва да си даваме сметка, че Бойко е по участия из страната вече шест месеца, почти всеки ден. Дето се вика, той на тия участия е видял толкова публика, дето Лили Иванова не е видяла в цялата си кариера. Ами, уморително е това, всеки ден да си на участие. Питайте Галена, питайте Емануела Офишъл, питайте който искате, всеки ще ви каже, че е мъка.

Ама, нерде Емануела Офишъл, нерде Бойко – извинявам се, че ги сравних. Не може да има каквото и да е сравнение, Бойко е истинска, огромна звезда. Талант. Виждали сте за какви хонорари от участия става въпрос – чекмеджета с хонорари. Реално, така погледнато, много малко са на това ниво на хонорари – Елтън Джон, Бионсе, Адел едно време беше на това ниво, Били Айлиш още много хляб има да изяде, докато го стигне. И много карти има да играе ,докато го стигне. Тука говорим за звезда, чието заплащане автоматично я поставя сред най-големите в света.

И, изпуснала се звездата в бекстейджа с една псувня и веднага – а-у, чудо голямо. Не забравяйте, че и заболяване му беше прекъснало турнето, и макар все още да не е възстановен и ментално да е леко комси-комса, както казват французите, Бойко веднага си възстанови турнето. За да ни радва.

И не на последно място: това е кариера на изпълнител, градена 20 години. Даже тук не включвам вокално-батална група “СИК”, дето е нещо като “Бон-Бон” спрямо група “ГЕРБ”.

А и, случва се на всеки. Вие какво си мислите, че след някое участие Джон Ленън не е казал на Джордж Харисън: “Д**ба майка им глупава! Давай да бегаме от тука!”!? Ами, казал е, а преди Йоко да се намеси в живота му, със сигурност го е казал, аз пък да ви кажа. Но, така е при тия, истински големите звезди.

И трябва да се научим да прощаваме. Християнско е да се прощава, православно е да се прощава. Ето, Цвета му прости, дето я нарече точки точки точки кърджалийска точки точки точки, тя му прости, та ние ли няма да простим!?

Ами, ще му простим, разбира се. Ние десет години му прощаваме, па сега за едно “Д**ба майка им глупава” ще се излагаме да му се сърдим.

Просто напрежението си казА думата, д**ба майка му. Оп, пардон.

От стената на Martin Dimitrov

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар