Ние не искаме в еврозоната. Не искаме българският лев да остане в историята и да минем към еврото

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Управляващите се правят на все недоразбрали.

Най-вече какво искат българите.

Ние не искаме в еврозоната. Не искаме българският лев да остане в историята и да минем към еврото. Това е окончателен отказ от държавен суверенитет.

Какво не разбрахте от подписката на „Възраждане“ срещу еврото. Какво не разбрахте от многобройните анализи на икономисти /учили такива, а не като вашите калинки/.

Сега ще пипате и валутният борд и курса на еврото. А ей така, през празните ви глави да минава мисълта какво става със стотиците хиляди кредити в евро? Какво ще стане и с без това нестабилната българска икономика и бизнес? Как ще се увеличат цените?

Не, просто по горните ви етажи на телата няма никой. Само ехо, което кънти. Кристалинка /или Сталинка, както й е рожденото име/, затова ли се домъкна тук?

Вече дори не ни оставяте илюзията, че се вслушвате в мнението на народа. Правите, каквото си поискате, за да печелите още, и още, и още пари. На наш гръб. Само надменно ни уведомявате какви решения сте взели за нашето бъдеще.

Великобритания се измъква от този сатанистки съюз, вие зорлем ни тикате по-навътре в блатото му.

Не на еврото и еврозоната. Българите си имаме валута – български лев! Който преди да налазите в политиката, беше обезпечен с всички златни активи на БНБ. Сега вече този надпис го няма. А всъщност къде ни е златният резерв? И дали точно в него не е ключът от бараката за какво сте се затръшкали за чакалнята, коридора и антрето на еврозоната?

Националното предателство при вас достига непознати в историята на България върхове! Спрете се, защото възмездието ще бъде страшно!

Адв. Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар