България Русия

Ние, петте милиона, които обичаме Русия, я обичаме БЕЗПЛАТНО

Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

А, добро утро, управници

Като всеки нормален човек, седнал у тоалетната, размишлявах върху последните събития. Върнах лентата на историята на България, не само върнах, а превъртях същата и какво установих? По времето преди 1989 година не сме получавали такъв жест от Русия.

 

По 4000 лева на калпак за всеки, който харесва Русия. Та това са 5 000 000 души или по 20 милиарда на месец. Преди, може да са ни подхвърляли някакви трохички, но сега тия 20 милиарда са си бая пари. Значи, ако това се бе случило преди 1989 година, сумата нямаше да е такава. Тогава беше задължително да обичаме Русия и въпреки това нямаше толкова хора, които да имат такива чувства към великата страна.

 

А сега е по желание и бройката е фрапираща.
Но, ние българите сме неповторим народ. Нямаме аналог в света. Преди 1989 година управниците обичаха и се кланяха на Русия, а народа – не чак толкова. Сега е обратното – управниците не искат и да чуват за Русия, а народа обожава Русия.

 

Не можем да се настроим на една вълна.
Но пък съм убеден, че, ако запада ни плаща по 4000 лева да мразим Русия, няма на кой да ги платят. И знаете ли защо? Защото тези, които обичат Русия имат принципи. Тези хора не се купуват нито продават. Ние, петте милиона, които обичаме и сме на страната на Русия, я обичаме БЕЗПЛАТНО.

Ако Българите някъде по света имат братски народ, то това е руския, но никога е нямал и няма да има отвъдокеански брат.
Благодаря Ви г-н Путин за жеста, но аз нямам нужда от 4000 лева за да харесвам Русия. Аз си я харесвам безплатно.

А вие, управници в оставка, предайте на САЩ, НАТО и ЕС, че ние сме истински войници, а не като западните – ние сме родолюбци, а не наемни войни. На нас никой не ни плаща за да обичаме или да се бием за някой. Нашето бъдеще и бъдещето на децата ни не се купува, както вие си мислите и правите, нито се продава, както ви се иска. Ако вие плащате за да бъдете харесвани, то бегайте да търсите поддръжници другаде, тук такива няма.

Поздрави: Мажд Алгафари,фейсбук

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар