Никой никога не е подлаган на такова мачкане, като Мая в момента… ГЕРБ надминаха всичко

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Здрав пир се е заформил в изборната нощ в двореца на небезизвестния нарко-дилър “Гуцко” от Чепинци.

Мутрите са празнували победата на Фандъкова, случила се не без тяхното участие. Запалили са си камината, и са я поддържали с около 17 хиляди бюлетини, с отбелязано на тях името на Мая Манолова.

Гуцко отворил 30 годишни уискита и Хавански пури по 300 евро едната, и си ги е палил с горящите бюлетини на Мая.
“Всяко листче ми носи 100 лв. Бойко много щедро плати. Направихме близо два милиона от тия избори. Може да зарежем дрогата…” – казвал той.

Присъстващи дори твърдят, че опитал да си “навие пура” от бюлетина на Мая. За целта отворил една кубинска, изсипал тютюна и “навил” една от бюлетините. Но не се получил много добър резултат и се задоволил просто да си пали оригиналните пури с тях.
Въпросните бюлетини са подменени в около 300 столични секции, под контрола на Гуцко. На тяхно място са поставени бюлетини за Фандъкова.
Т.е. Мая е загубила 17 хиляди, а Фандъкова е спечелила 17 хиляди. Общият резултат от 34 хиляди е горе-долу колкото разликата между двете.
Но не е ясно няма ли други като “Гуцко”.

Мая Манолова в момента е в най-жестоката репресия, прилагана някога у нас. До момента никога не е имало случай на 100% да се изкупят ромските гласове за една партия. Нито пък целия корпоративен вот да е толкова организиран. Като добавим и кражбите на бюлетини и побоищата над активисти на Манолова, картинката става потресаваща.
България на ГЕРБ и Бойко Борисов…
И на Гуцко…
4udoslav

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар