Никой от нас не си прави илюзии, че от Козяк няма да манипулират парламентарните избори в България

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Никой от нас не си прави илюзии, че от Козяк няма да манипулират парламентарните избори в България – чрез проектите си, съвети, дори финансиране, както твърдят някои.

 

Ето например, видният евроатлантик, тоест пудел на Козяк ЦецкУ, отлетя в качеството си на председател на партия РЪБ, в САЩ за последно стиковане на действията по време на изборите. Дори не се съмнявам, че ще обмени ценен опит с предизборния щаб на Бай Дърт относно гласуването от окултното и други шантави истории….

Лошото е, че голяма част от тези, които са се регистрирали за изборите, се извървяха на Козяк да се кълнат във вярност и да търсят подкрепа. То, че сме колония, е ясно, ама много нагли взеха да стават. Защо направо от Вашингтон не си назначат губернатор на колонията и да приключваме с тази мъка.

Не искам да вярвам на информацията, че Бабикян постоянно се консултира с Козяк. Или повечето от психодесните партийни лидери. Въпросът е какво обещават срещу американската подкрепа? И дали изобщо могат и искат да водят самостоятелна политика в интерес на България или просто ще козируват като Онуй на господарите си?

И отново повтарям и потретвам: На тези избори ще избираме между България и това да сме колония. Няма размиване, няма относителност. Гласуваме ли за проектите на Козяк, нищо не може да ни спаси. Защото те си поставят зависими лица начело на партии и на държавата. Докога?

Елена Гунчева

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар