Мая

Никой от протеста не си е представял, че корупцията ще се бори с напазарувани депутати

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Никой от протеста не си е представял, че корупцията ще се бори с напазарувани депутати.

Исканията бяха прости и ясни – да не се краде, да се направи съдебна реформа и хората да живеят по-добре с перспектива за себе си и своите деца.

Не си представям как ще се прави съдебна реформа с депутати, за които тегнат съмнения, че са платени. Просто изглежда, че кюлчетата в чекмеджетата се смениха с принципи“, заяви лидерът на „Изправи се, България“ Мая Манолова в „Денят ON AIR“.

Тя добави, че никой не си е представял, че само за 6 месеца „промяната“ ще катастрофира по този начин, продавайки исканията на протестите. Лидерът на „Изправи се, България“ изтъкна, че във външната политика е бил произведен български абсурд.

„С поведението си българските политици успяха да доведат България до ситуация, в която да търпи щети от всички възможни страни. Ако ме питате дали политиката във външен план, която води правителството, е в интерес на българските граждани, категорично ще кажа – не. Ако става дума за шпионство и за работа срещу българския национален интерес, естествено, че трябва да бъдат експулсирани, но за това трябват доказателства. Ако става дума за редукция, това също може да бъде направено, но ефектът от двете едновременно е пагубен най-вече за българската икономика“, коментира Манолова пред Bulgaria ON AIR.

Според нея правителството начело с Асен Василев и Кирил Петков предпочита да купуваме руски газ през посредници. Тя подчерта, че контролните органи се пускат само, за да се замъгли картината и да се имитира някаква дейност. Манолова посочи, че „Изправи се, България“ в следващия парламент ще наложи таван за цените на бензина и дизела.
„В правителствената програма няма никакви социални мерки.

Никакви решения за трите най-големи проблема на българските граждани – високите цени на горивата, непосилният скок на битовите сметки и ръстът на цените на основни хранителни продукти. Хората са в капан между растящата инфлация и константите доходи. Това не е дневният ред на българина, това е програма за богатите и за партиите с една цел – тяхното оцеляване и задържане във властта“, настоя тя.

 

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар