Николай Радулов: МВР сега е заето да прави подписка в защита на Иван Гешев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
Управляващите в МВР сега са заети да правят подписки в защита на бъдещия главен прокурор Иван Гешев.

Престъплението с убийството на малкото момиченце е толкова гнусно, че дори адвокатът е счел да се откаже от защитата му. Това каза експертът проф. Николай Радулов по ВТВ.

В малките населени места няма полиция, а в големите населени места полицията е много ангажирана. Всички заподозрени при такива престъпления са криминално проявени. Мартин  е известен, би трябвало да бъде наблюдаван. Тук не говорим за превенция, а за почти сигурна възможност да се извърши престъпления.  И тук отново възниква въпросът – ще има ли в малките  места полицейско наблюдение? Когато някой се саморазправи, полицията го вика да подписва протоколи. Средствата за залавянето на Мартин са много повече за залавянето на този човек, отколкото средствата за неговото евентуално наблюдение.

Той знае какво е направил, но не му се струва странно. Той съжалява, че е арестуван, а не какво е направил. Няма значение дали е следил детето. Ако профилът е на човек, който се заглежда в деца, той е забелязал момиченцето. Трябвало му е малко алкохол. Когато човек излезе от затвора, наше задължение бе да го подведем за наблюдение, съобразно опасността. Трябваше този човек да бъде държан под око.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар