Николай Хаджигенов: Политическият клоун Борисов винаги е бил готов да избяга! Защо не го разкараме от властта?

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Този политически клоун беше смешен първият половин мандат. Сега, на третия половин мандат, на края си, защото той е към края си половината му мандат, ние виждаме един шишкав шубелисан чичко. Виждаме същността му. Той винаги е бил страхлив и той е готов да избяга.”. Това заяви пред Евроком адвокат Николай Хаджигенов.

Част от станалото популярно отровно трио, коментирайки видео на премиерът Бойко Борисов, в което той пред избиратели в Ямбол споделя, че ако в България има война, той би избягал.

 

“Затова ще зарежем народа тук. Ако има войводи и хайдути – оправяйте се. Аз ще си избягам, защото шкембето си е шкембе и трябва да го пазим.”, коменира още адвокат Хаджигенов.

Професор Велислав Минеков пък обърна внимание на факта, че показаното по време на предаването “ЕвроДикоф” видео на Борисов от Ямбол, било скрито от всички медии.

 

“Няма медия, която да го е показала. Чух, че имало някакъв отзвук в bTV и в телевизията на БСП, но това, което министър-председателят говори е много интересно и трябваше да се чуе навсякъде.”, категоричен беше скулпторът и допълни, че тези думи на премиера са точно толкова скандални, колкото изтеклите разговори с Мишо Бирата и един такъв човек, трябвало да си отиде незабавно от властта.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Вижте още
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар