Никола Филчев: Без Борисов Цветанов щеше да е прост физкултурник – България

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Цветанов не трябва да да забравя, че ако не беше Бойко Борисов, сега щеше да мести гиричките в някой физкултурен салон.“ Това каза в студиото на БНТ бившият главен прокурор Никола Филчев. „Иначе Цветанов се разви и израсна, създал е Център за евроатлантически анализи, но някои смятат, че е  по-подходящо да създаде Център по физкултура“, добави Филчев. Според него има едно нещо, което хората няма да простят на Цветан Цветанов, и това е, че като министър на вътрешните работи всяка сутрин е сочил от телевизионния екран кой е престъпникът. „Той съсипа много съдби на много хора“, заяви Филчев.

Неговата оценка за премиера е, че  като главен секретар на МВР Бойко Борисов много е уважавал закона.„Соросоиди искат да овладеят съдебната система. Сорос стои както зад Съюза на съдиите, така и зад Българския хелзинкси комитет, така и зад Сдружението на затворниците, ръководено от Джок Полфрийман“, каза още бившият главен прокурор.


Той не вижда проблем в това, че Иван Гешев е единствен кандидат за главен прокурор. „Когато аз бях избран, имаше 7 кандидати, избраха мен и пак имаше много недоволство, така че броят на кандидатите не е гаранция, че изборът на главен прокурор ще бъде успешен“, обясни Никола Филчев.

Той нарече Сотир Цацаров отличен юрист и определи мандата му като успешен.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар