Нинова от Бузлуджа: Шайката си отива, народът остава

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шайката си отива, народът остава и този народ трябва да избере своя път.

Ние предлагаме един възможен път – ние му предлагаме да си върнем държавността, да си пазим суверенитета като държава, да си пазим достойнството като народ.

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова на събора на Бузлуджа.
„Държавата да създаде свое собствено българско, родно производство.

Всички заедно да направим българска икономика, да направим програма за всеки един регион в България. Всички да решим, че това производство ще бъде осигурено с български кадри, а не с мигранти, които ще ни решават въпроса с работната сила и демографската криза”.

Според нея националните богатства („плажове, гори, летища, жп линии”) не трябва да се концесионират и приватизират, а болниците, работещи с НЗОК не трябва да са търговски дружества.

Тя поиска преизчисляване на старите пенсии, семейно подоходно облагане, облекчения за младите семейства, таван на субсидиите в подкрепа на дребните и средни фермери и др.

Ще има съпротива, защото тези години създадоха политико-олигархична група в България, която си присвои държавата и краде от вас по 10 млрд. лв. годишно. Има прослойка от икономически кръгове, които си купуват политици от всички цветове. Сигурно и в нашите редици ще има хора, които няма да приемат нашето предложение към нашия народ!

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар