Нинова пак доказа, че се страхува да свали Борисов! После била “опозиция”…

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Корнелия Нинова е лидер на опозиционна партия, колкото Доналд Тръмп е президент на България. Нинова за пореден път доказа, че много се страхува да свали Бойко Борисов от власт и типично в стила на празнословието обяви днес, че решението за Перник било незабавен ремонт на язовирната стена на язовир “Бели Искър”.

Интересно нали, точно когато всички в Герб се опитват да ни обяснят как ще се справят с проблема вода за Перник, която все още никой не може да каже как така изчезна от язовир “Студена”, Корнелия Нинова като водач на опозицията, внесла вот на недоверие по темата вода и екология, ни заявява, че решението за Перник е ремонт на стената на язовир “Бели Искър”?!

Сега става ли ви ясно, че няма никаква разлика в това дали ще ни управляват Герб или БСП и че всичките им номера са само представление пред електората и подготовка за следващите избори.

Нали сте наясно, че ако Нинова нямаше договорка с Борисов той да се седи на власт, решението за Перник нямаше да е ремонт на язовирна стена, а ремонт на Парламента, след като народа от Перник, София и цялата страна се вдигне, за да измете бандата на Бойко Разбойко и Герб.

Но това няма да го чуете от устата на Нинова, като решение за водната криза за Перник, като решение за България, защото Корнелия Нинова се страхува не само от Борисов, но и от неговите благодетели САЩ, които са и обещали един ден и тя да е премиер на България, но все още не и било дошло времето да управлява България.

източник: https://bulbulgnewsbgg.blogspot.com/2020/01/blog-post_555.html

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

One thought on “Нинова пак доказа, че се страхува да свали Борисов! После била “опозиция”…

  • А сега джурналистът да каже, какви глупотевини и увъртания ще чуем от устата на свиналя ЖГергов, далаверата Ковачки, бонците Станишев, Пирински, Михов и т.н., които шантажират и заговорничат срещу собствената си партия.

Вашият коментар