Нинова: Партиите, които щяха да изчегъртват ГЕРБ, предлагат същия модел и на Борисов

Нинова: Партиите, които щяха да изчегъртват ГЕРБ, предлагат същия модел и на Борисов

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Това е меморандум на позора на “Продължаваме Промяната – Демократична България”. Партиите, които щяха да изчегъртват ГЕРБ, арестуваха Борисов и щяха да сменят модела на управление, сега предлагат същия модел и на Борисов – 50 процента от държавата. Това коментира пред журналисти в парламента лидерът на “БСП за България” Корнелия Нинова.

По думите на Нинова меморандумът е самопризнание, че сглобката съществува единствено, за да разпределя постове. “Тези хора се събраха единствено, за да си разпределят държавата и да я овладеят през регулатори и Висш съдебен съвет, ето го доказателството – писмено”, посочи Нинова.

Относно регулаторите Нинова коментира, че в регулаторите не трябва да има политически фигури, за да са независими. Тези регулатори контролират цялата икономика и всички обществени отношения, там трябва да има независими и почтени хора, добави Нинова. Няма нито ред за политики, за хора, за здравеопазване, коментира тя.

Нинова добави, че меморандумът е много звучен шамар за Бойко Борисов. Ако изобщо ГЕРБ седнат на преговори по този меморандум, означава, че той е “поставил на колене” партията си пред ПП-ДБ. Единственият изход от тази ситуация е избори две в едно, категорична е Нинова.

Тя отговори отрицателно на въпрос дали представители на левицата са участвали на форум в Москва.


Коментари

Коментара

There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар