Нинова пред 74 000: Шайката си отива

Без категория
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

“Шайката си отива, народът остава”, заяви Корнелия Нинова пред 74 000 социалисти, събрани на Бузлуджа, за да отбележат 127-ия рожден ден на БСП.

Тя обеща смяна на системата.

Поиска предсрочни избори, за да могат да бъдат актуализирани всички пенсии, защото “с 200 лева не може да се живее”.

БСП предвижда също реформи в образованието и 1 учебник по 1 предмет в 1 клас, спиране на размиването на идентичността на народа чрез пропагандата в историята и други предмети като литературата, реформи в здравеопазването, така че да бъде прекратена сегашната практика на непрекъснат ръст на финансирането и недостига му в същото време.

Тя няколко пъти използва обръщението “Народе”, а нарече в същия стил на Левски присъстващите хора “апостоли”, които да разнасят алтернативата из страната.

Водещ на митинга беше изпълнителят на ролята на Апостола Левски на киноекрана Веселин Плачков.

По-рязка в изказването си беше депутатката Елена Йончева, която обеща на управляващите прокурор и затвор за кражбите им като даде пример с Кумгейт, който вече е в ръцете на магистратите, тъй като има достатъчно доказателства за присвояване на десетки милиони лева.

Лидерът на ПЕС Сергей Станишев също се обяви против управлението в момента и заяви, че в цяла Европа социалистите трябва да променят начина на правене на политика.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар