Нинова: Упълномощихме БСП-София за среща с Мая Манолова, за да се намерят общите точки и политики от платформата ни за местните избори

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Упълномощихме БСП-София за среща с Мая Манолова, за да се намерят общите точки и политики от платформата ни за местните избори. Това каза на брифинг лидерът на БСП Корнелия Нинова, съобщава „Фокус„.

„Конференцията на Софийската градска организация се провежда. Дотук информация за решения: основните партийни организации в София бяха номинирали 18 кандидати за кмет на София. 16 от тях до конференцията, до днес са си направили самоотводи.

Днес конференцията разгледа двете останали кандидатури – на арх. Борислав Борисов и на Мая Манолова. Арх. Борислав Борисов оттегли своята кандидатура. Конференцията с гласуване реши да подкрепи кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София. При гласуването имаше само двама въздържали се. Взехме още едно решение.

Тъй като конференцията прие и платформата за управление на София, което за нас е най-важното – политиките. Взехме решение и конференцията упълномощи ИБ на Градската организация и бъдещата листа да се срещнат с кандидата за кмет, да представят нашата платформа, да я обсъдят с нея, да намерят общите точки и политики, зад които ще застанем заедно.

Тази среща предстои вероятно другата седмица, за да се стиковат нашите идеи“, заяви още Нинова.

На въпрос, ако не се намерят общи точки, дали решението за подкрепа на Манолова ще се промени, Нинова отговори: „Днес сме решили, няма начин това решение да бъде променяно, просто трябва да се разговаря за политиките, да се намерят общите.

Вярвам, че това ще стане и слушайки Мая Манолова какво говори за управлението на София, виждайки нашата платформа – движим се в една посока“, допълни още Нинова.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар