Ниски заплати карат хора от екипа на “Шоуто на Николаос Цитиридис” да напускат предаването – Любопитно

Главните новини
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Унизително ниски заплати карат хора от екипа от “Шоуто на Николаос Цитиридис” да напускат един по един. Поредната обидена от заплащането бе вокалистката на бенда Цвети Веселинова, която съобщи публично, че напуска предаването, което бе върнато в ефир, но отново е с доста нисък рейтинг заради неуспяващия да изпъкне водещ.

“Вече няма да ме гледате в “Шоуто на Николаос Цитиридис”. Благодаря на целия екип на шоуто, с който имах удоволствието да работя през изминалата година и от сърце му пожелавам успех”, написа Цвети в мрежата. Тя не спомена каква е причината, като единствено загатна, че й предстоят нови проекти.

Певицата е напуснала по собствено желание и не е била уволнена. Тя бе едно от най-харесваните лица сред феновете на предаването, а като изпълнител можеше да се похвали с огромен талант.

Припомняме, че мястото й ще бъде заето от поп певицата Прея, която към момента не се впечатлява от ниското заплащане, защото има много други проекти, които й носят средства и ще използва шоуто като допълнителен имидж.

Източник: inews.bg

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар