Нито ГЕРБ, нито ДПС, нито която и да е формация от мутроолигархична власт не успя да КУПИ, УПЛАШИ или ПРИОБЩИ преезидента Радев

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:
“Трябва ни президент обединител, а не опозиция, опонент, просто разединител.“ Това се казва в политическа декларация на ЦС на ДСП, която бе приета на 4.01.2021г.

Това всъщност е мантрата на ГЕРБ.

Това единомислие е пряк резултат от следното:

1.Нито ГЕРБ, нито ДПС, нито която и да е формация от мутро- олигархична власт не успя да КУПИ, УПЛАШИ или ПРИОБЩИ президента Р.Радев.

2. Статуквото се нуждае от сигурност за да върши престъпленията си безнаказано, а президентът, въпреки ограничените си правомощия е единствената институция, която руши спокойствието им в национален и международен план. Не е случайна фигура и думите му имат значение.

Нужен им е човек от тяхното котило – обединител на користните им интереси, лъжец и национален предател.
С Р.Радев не успяха.

3.Рейтингът на българския президент расте и от президент избран с номинацията на БСП той се превърна в изразител на гнева болката и исканията на българския народ.

За 4 – те години от управлението му разбраха не само , че не могат да го подчинят, но и че последователната му позиция – да казва истината и да посочва без страх виновниците за националната катастрофа го превръщат в ЛИДЕР , на когото вярват и след когото биха тръгнали милиони.

4.Чрез Борисов Ердоган прокарва интересите и имперските си амбиции.Преди месец турския президент застана зад ДПС чрез ясно формулирано изявление с цел да насочи избора на хилядите български турци в предстоящите избори.Ердоган зад ГЕРБ и ДПС – мнозинство в парламента…и реализиране на имперските амбиции за възстановяване на Османската империя.

Р.Радев е пречката, защото не е национален предател, не се договаря и няма да замълчи.Той е и опасност, защото зад него застанаха милиони, а това би объркало плановете на предателите.

И ето – появи се декларацията на ДПС – президента е разединител, опозиция.

Да, опозиция е на най- мракобесната, унищожителна, заробваща диктатура в историята на България.
Диктатурата на злото.”

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар