Борислав Игнатов

Нито ДСБ, нито Да, България имат право да произнасят повече думата „морал“ дори и ако някой ги пита за кръстословица.

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Шокиращи разкрития за порно скандала с годеницата на Борислав Игнатов от ДеБъ направи блогърът Апостол Апостолов. След свое разследване той описва подробно фактологията около екшъна.

Ето какво разкрива Апостолов във фейсбук, без редакторска намеса: 

Нито ДСБ, нито Да, България имат право да произнасят повече думата „морал“ дори и ако някой ги пита за кръстословица.

След мое тридневно разследване, в чиято специфика няма да навлизам (а мога) излиза, че на Игнатовица снимките наистина са качени преди 10 години в сайта emili1976, но важен детайл е, че е имало и нейна снимка с лист, на който пише emili1976 в ръцете ѝ (вече я няма, както и сайта).

„Демократична България“? Не. „Пълна порнография“.

Тя ги е качила, няма изнудване и revenge porn. Жалба, както казаха от полицията, никога не е имало – няма защо и срещу кого.

Уважаеми журналисти-моралисти,

 

Тогава родното аматьорско порно е било малко, а и Михайлова е била запомняща се. Онези първи снимки имат обработки на странни анатомични места по нея с tool „криво огледало“, и са гротескна гледка. Аз ги видях. ПИК не излъгаха, че имат още и че са ужасни и няма да ги пуснат. Реално, за нищо по темата не са излъгали. Може би за пръв път действат като медия и репортват. Личен живот? Той е спрял да бъде такъв през 2008 в emili1976.

По-късно Йорданка Михайлова се оказва сред първите български съдържания в Pornhub и т.н., копирани от emili1976. Допреди 5 години. Изведнъж гротескните снимки ги няма (от всякъде), има нови. Kачено в Xvideos от профил catrine_a.

На едната с Михайлова (облечена), има втора жена, а М държи грамота, на която пише Катерина. Т.е. отново са качени с нейното съгласие.

Гротеските е премахнала от по-намираемите места.

Борила се била да изтрият всичко? Да пиша на Xvideos? Да не стане като с жалбата? Каквото е решила е изтрила, другото е оставила.

 

Проваленият правосъден министър Христо Иванов лично…

на 13.09.2019

Долното е клеветата, не порното. Всеки е свободен да си покаже задника по Интернет, ама може ли да не клевети бившото си гадже в изнудване, м?

Големият проблем е Игнатов.

Прикрива съставомерните ѝ опити да изчисти името си, което навремето не ѝ е било проблем (и даже ѝ е било по свой начин приятно) да омаскари. Той сигурно знае истината (дело срещу ПИК няма да има) и можеше да каже например: „Оставам без коментар по същество, оттеглям се от изборите. Имам за решаване лични проблеми, чиито мащаб и характер биха попречили на фукнциите ми на кандидат-кмет, и чиито отзвук в обществото несъмнено вреди на имиджа ми и вероятно елиминира шансовете ми да достигна до балотаж“.

Но не: тя лъже, той маже, а подир тях припкат обичайните комсомолци и плюят ПИК. А този път няма за какво.

Хубавото за България и всички нас не-комсомолци е, че след неминуемия погром, който ДСБ и Да, България ще си самонанесат на тези избори, кредитът на доверие на тези партии свърши. Не че беше много.

Но тук говорим за наричане на черното бяло, за липса на морал и то не досежно снимките (неин си проблем), а спрямо клеветите, лъжите и изплезените комсомолски езици.

Да си прибират играчките и обратно вкъщи. Заемат политическо пространство, харчат обществена енергия и с политическа, PR и разузнавателна немощ предизвикват присмех и в крайна сметка злепоставят всички сини хора.

P.S. ПИК напомня на Борислав Игнатов, че из виртуалното пространство циркулират още по-гадни снимки на неговата приятелка. Фотоси, от които си личи, че си имаме работа с истинска, професионална жрица на любовта, а не с клето и объркато момиче, рекетирано от бившия си приятел. Това прави Игнатов зависим и обрича политическата му кариера на несигурност. Затова отново го призоваваме да се оттегли от надпреварата – в името на честта на своята приятелка.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran

Коментари

Коментараloading...
There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар