Нищо в България не работи, защото всеки се извинява с другите за собствената си некадърност

България, Свят
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

В последните четири години ДБ управляват София чрез всичките си районни кметове, които са от ДБ. С едно-две изключения (като Георги Илиев, например) кметовете им са тотална щета – корупция, некомпетентност и импотентност за упражняване на власт.

Този плакат е потресаваща наглост. И да не ми се оправдават, че нямат правомощия, щом със зъби и нокти драпат за тези позиции. Все можеха да направят нещо срещу бабаитите по софийските улици, защото имат власт. Но не направиха, защото не знаят какво да направят с нея. Трайчо Трайков, който е кмет на района, в който се случи убийството на петнадесетгодишното момче от пиян шофьор на пешеходна пътека на “Шишман”, хвърля цялата си енергия да се бори с Паметника на съветската армия и да се снима пред кофи за боклук, но за четири години не можа да отдели време и да помисли за очевидните безобразия на джигитите в центъра. И да не ми казва, че това не е в правомощията му, защото ще му припомня какво е да си политик – човек, който посредничи между различните интереси на граждани и институции и ги насочва в определена посока.

Разбира се, че Трайчо носи политическа отговорност за онова, което се случва по улиците на района му. Както носи и кметът на София, МВР, правителството, депутатите и всички останали. Но всичко тръгва от районния кмет. От най-базисното ниво. По тази причина нищо в България не работи, защото всеки се извинява с другите за собствената си некадърност, мързел, нехайство, липса на компетентност и емпатия и т.н. Този постер е срам за ДБ и тотална наглост. Да си събират крушите и да се скрият някъде с всичките си глупости, съветски армии, украинска пропаганда и прайдове. Единственото от което истински са се интересували са властта и парите. Познавам и кътните им зъби.

Абонирайте се за Informiran.net!
Последвайте нашия Telegram канал: https://t.me/informiran
Коментари

КоментараThere is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар