Новата Ванга: Румен Радев ще спаси България, виждам го ясно!

България
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

„Румен Радев не живее първи живот. Той се е прераждал няколко пъти и винаги по българските земи. Винаги е бил главнокомандващ, но е натрупал много кармичен дълг, тъй като е отговорен за много войни и съответно заради това са умрели хиляди хора. Този път обаче Радев е на земята, за да изкупи този дълг и това се състои в спасението на България.“ – казва ясновидката Николаева.

Според нея предните животи на душата му са причината у него да наблюдаваме качества като решителност, борбеност, отлична интуиция, хитрост. Тях ги е придобил поради факта, че преди е бил владетел у нас, Skafeto.com, цитирайки „Ретро“. Тя обаче не уточни дали е бил хан, княз или цар и кои от нашите владетели е бил.

Новата Ванга е известна с предсказанията си, които се сбъдват почти на 100%. Тя нашумя с това, че предвиди химическата война в Сирия, станала причина за напрежение между Великите сили.

Ясновидката вижда настоящия ни президент като много силна личност, която често взима решения самоволно.

„Това, което говорят за жена му, че го командвала, не е вярно. Той се вслушва в съветите й, но решенията ги взима сам, понякога дори без да пита съветниците си. Като цяло България удари десетката с такъв президент.“ – разкрива Ванга 2.

Коментари

Коментара

loading...


There is no ads to display, Please add some
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар