Новата стрийминг услуга SkyShowtime стартира този месец, в България

Технологии
Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Ако си мислихте, че пазарът на стрийминг услуги не може да стане още по-интересен – ето ви новина. До края на месеца в Европа стартира новата платформа SkyShowtime, зад която стоят Paramount Global и Comcast, компанията-майка на NBC Universal и Sky. Лансирането в България ще се случи на по-късен етап. 

Новата европейска стрийминг платформа SkyShowtime ще се появи в страните от стартира в Дания, Финландия, Норвегия и Швеция на 20-и септември, малко преди да се появи в Нидерландия, през последното тримесечие на годината. SkyShowtime ще продължи експанзията си в Испания, Португалия, Андора, Централна и Източна Европа (тук влиза България) през следващите месеци и през първото тримесечие на 2023 г. Точните дати на лансиране на платформата, както и цените на услугата в горепосочените пазари, ще бъдат обявени през следващите месеци.SkyShowtime събира на едно място най-доброто от няколко световни студия и разказвачи на истории. Услугата обещава хиляди часове висококачествено забавление за цялото семейство и широка селекция от най-чаканите световни сериали и филми.


Платформата ще предложи ексклузивни телевизионни премиери на театрални филми от Paramount Pictures и Universal Pictures, двете най-стари продукционни къщи на Холивуд, които заедно представляват близо 50% от холивудския бокс офис.

SkyShowtime ще бъде дом на селекция от нови блокбъстър филми, следвайки техните театрални и локални премиери за домашно забавление, като например: „Топ Гън – Маверик“, „Джурасик Свят – Господство“, „Минионите 2″, „Викингът“, „Ела Изпей 2″, „Соник: Филмът 2″, „Изгубеният град“, „Имението Даунтън: Нова Епоха“, „Не!“, „Белфаст“, „Линейката“ и „Лошите момчета“.

В допълнение, SkyShowtime има нови сериали, съдържание за деца и цялото семейство, както и селекция от емблематични заглавия от Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios и Peacock. SkyShowtime ще включва и местно съдържание, документални филми и специални продукции от пазарите си.

Услугата ще бъде налична през приложението на SkyShowtime в Apple iOS, tvOS, за устройства с Android, както и в сайта www.skyshowtime.com. Месечният абонамент за SkyShowtime струва 6.99 евро във Финландия, 79 шведски крони в Швеция, 79 норвежки крони в Норвегия и 69 датски крони в Дания.

Веднъж лансирана в над 20 страни, приложенията и съдържанието на SkyShowtime ще бъдат достъпни на 18 различни езика. Разбира се, детайли за локализирането ѝ в България тепърва предстоят. 

Източник/ци: nixanbal.com, it.dir.bg

Коментари

Коментара

loading...There is no ads to display, Please add some

Не бъди безразличен, сподели статията с твоите приятели:

Вашият коментар